FÖRHANDSBOKA DIN REKLAMPLATS REDAN NU INFÖR SOMMAREN 2019

Ett gyllene tillfälle att synas tillsammans med Tuffingen och Tuffe Wiktor. När man marknadsför sig på våra tåg, så väljer man själv hur många skyltar man vill ha. Dessa skyltar går att återanvända och det är helt fritt att byta reklam på skyltarna under den period som man har köpt, till en kostnad av 1000 kr ex moms/tillfälle & skylt. Ex. Mäklare som vill marknadsföra specifika objekt inför en försäljning eller butiker som vill förmedla specialerbjudanden.

Sommaren 2019 kommer det bli ett extremt bra tryck på tågen och därför är det ett gyllene tillfälle att annonsera på sommarens bästa reklampelare - våra blågula Sverige tåg som tar oss fram på västkustens vägar!!!

Hela perioden April - December 2019 

Mindre skylt på taket : 3900 kr ex moms per skylt och tåg (100 x 25 cm)
Större skylt på taket : 5800 kr ex moms per skylt och tåg (150 x 35)

Tillverkningskostnad 1000 kr ex moms/skylt tillkommer (Engångskostnad)

Turisttåget Tuffingen används på beställningsuppdrag i perioden 15/8 - 10/6 och syns nationellt i bland annat Småland, Stockholm, Göteborg, Örebro, Grebbestad, Stenungsund, Fjällbacka m.m under perioden September - 15 juni och därefter trafikeras sträckan Kungshamn - Smögen dagligen under perioden 15/6 - mitten av augusti

Tuffe Wiktor trafikerar i huvudsak lokalt Grebbestad/Tanumstrand under sommarperioden juni - augusti samt till viss del i Uddevalla med omnejd under övrig tid på året. Detta Tåg kör vi även med vintertid. (+500 kr/skylt)

Undantag från ovanstående är om företag eller organisation vill abonnera tåget/tågen för ett specifikt ändamål och vill foliera det i sin egen marknadsprofil. MTR Express gjorde succé med sitt Pokémontåg, över 116000 visningar på YouTube . Det kostar men det är värt varenda krona :)